Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

"The Mentalist", "The Big Βang Theory" και "Game of Thrones"... 5 ήπειροι και ένα ιστορικό χωριό!



          Οι τρεις σειρές την εβδομάδα που μας πέρασε πήραν κάποιες πολύ σημαντικές διακρίσεις! Οι δυο πρώτες σε ότι έχει να κάνει με την τηλεθέαση και το "Game of Thrones", μια πολύ πρωτότυπη διάκριση-διαφήμιση!
                      Σύμφωνα λοιπόν με  τα International TV Audience Awards, τα "The Mentalist" και το ''The Big Bang Theory", ήρθαν πρώτα σε τηλεθέαση στον κόσμο! Καλά διαβάσατε, όχι μόνο στην Αμερική, αλλά και στις πέντε ηπείρους. Το "The Mentalist" λοιπόν ήρθε πρώτο στην κατηγορία των δραματικών σειρών με 58.100.000 τηλεθεατές ανά τον κόσμο και το "The Big Bang Theory", πρώτο και αυτό στην κατηγορία του με 42.900.000 τηλεθεατές! Και οι δυο σειρές ανήκουν στο κανάλι CBS, που σύμφωνα με τα παραπάνω νούμερα, το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι ότι είναι ο γητευτής των τηλεθεατών! 
              Το "Game of Thrones" από την άλλη όπως ξέρουμε ήρθε πρώτο σε παράνομα downloads για το 2013, αλλά ο τίτλος δεν αναφέρεται σε αυτό. Ένα ιστορικό χωριό της Αγγλίας, το Kings Langley θα μετονομαστεί σε Kings Landing, για μια ολόκληρη βδομάδα τον επόμενο μήνα (ξεκινώντας από τις 17 Φεβρουαρίου)! Το King Landing είναι η βασικότερη πόλη στην ξένη σειρά, και το όλο θέμα γίνεται για να προωθηθεί η κυκλοφορία του DVD για τον 3ο κύκλο της σειράς(και για να προσελκύσουν κόσμο στο χωριουδάκι φυσικά). Είναι τρελοί αυτοί οι Άγγλοι... 

                              Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου