Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ακυρώσεις, ανανεώσεις και μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα σειρά στον ορίζοντα!


"Those who kill" poster

                            Το HBO έβγαλε μια μεγάλη ανακοίνωση η οποία δυστυχώς περιείχε μόνο ένα ευχάριστο νέο! Δύο ξένες σειρές που είχαν αποκτήσει αργά αλλά σταθερά το δικό τους κοινό ακυρώνονται μετά από μόνο μια σεζόν.


                 Η πρώτη σειρά είναι το πολύ ιδιαίτερο "Hello Ladies" του Stephen Merchant και η δεύτερη το "Family Tree" του Christopher Guest. Αν και ακυρώνονται, τελικά έχουν πολύ καλύτερη τύχη από την κωμωδία που θα πρωταγωνιστούσαν οι Sarah Silverman και ο Topher Grace... Το κανάλι δεν έδωσε καν το πράσινο φως να γυριστεί ένας δοκιμαστικός πιλότος(πρώτο επεισόδιο). Για τη μόνη σειρά που ακούστηκε κάτι θετικό ήταν το "Getting On" που τελικά θα έχει δεύτερο κύκλο!

         Στη συνέχεια έχουμε το πρώτο trailer για την αστυνομική σειρά που πρωταγωνιστούν η Chloë Sevigny και ο James D'Arcy, "Those who kill". Η σειρά είναι βασισμένη σε μια δραματική σειρά από τη Δανία, που με τη σειρά της είναι βασισμένη σε μια σειρά βιβλίων της Elsebeth Egholm. Άρα αυτόματα υποθέτουμε ότι θα έχει αυτή την ιδιαίτερη αύρα μυστηρίου που έχουμε συνηθίσει από παρόμοιες σειρές που έρχονται από τα Βόρεια ("The Killing", "The Bridge"). Η Sevigny λοιπόν υποδύεται μια αστυνομικό, που μόλις έχει πάρει προαγωγή, η οποία όπως φαντάζεστε, κάποιες φορές δεν ακολουθεί το πρωτόκολλο και παίρνει τις υποθέσεις της πολύ προσωπικά! Μα θα μπορούσε να γίνει αλλιώς...; Απολαύστε το trailer λοιπόν.



       Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Prince θα κάνει μια guest εμφάνιση στη σειρά "New Girl"... Για να πάρετε μια γεύση δείτε το teaser!!!


2 σχόλια:

  1. Νεα σειρα τύπου killing Ε??? ψηνομαι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου άρεσε το "The Killing", νομίζω πως θα ενθουσιαστείς με το "The bridge"! Πολύ ιδιαίτερη και προσεγμένη σειρά.

      Διαγραφή