Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας!



           Μπορεί τη προηγούμενη Δευτέρα το post να ήταν γεμάτο με κακά νέα για τις σειρές του HBO, αλλά αυτή την εβδομάδα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα! Εκτός όμως από τα νέα για τις σειρές του HBO, σας έχω το εντυπωσιακό cast του "24:Live Another Day" και φυσικά το τελευταίο promo για το "Hannibal"...
        

      Μόλις σήμερα ο δημιουργός της εξαιρετικής σειράς "True Detective", Nic Pizzolattoανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο 2 χρόνων με το κανάλι HBO. Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα απ' όλα σας δίνω λίγα δευτερόλεπτα για να ενθουσιαστείτε... για να συνεχίσω και να σας ενημερώσω ότι είναι μια σειρά ανθολογίας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε σεζόν θα έχει διαφορετικό cast και διαφορετική υπόθεση. Άρα δεν θα ξαναδούμε του χρόνου κανέναν από τους πρωταγωνιστές (εκτός απροόπτου βέβαια). Αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες σεζόν θα είναι τόσο ιδιαίτερες, όσο και η πρώτη!
          
           
                  Στη συνέχεια έχω τρομερά νέα για όλους εμάς τους πεινασμένους fans του "Game of Thrones". Ανακοινώθηκε ότι θα προβληθεί ένα 15λεπτο preview της 4ης σεζόν στις 9 Φεβρουαρίου! Το special "Game of Thrones Ice and Fire: A Foreshadowing" θα περιέχει κομμάτια της καινούριας σεζόν, σκηνές από τα γυρίσματα και συνεντεύξεις... Τι λες τώρα!!!!!


           Ο Jack Bauer(Kiefer Sutherland) επιστρέφει στις οθόνες μας με το  "24: Live Another Day", αλλά δεν θα είναι μόνος του. Μαζί του επιστρέφουν και η Chloe O’Brian (Mary Lynn Rajskub), η πρώην αγαπημένη του Audrey Raines (Kim Raver), και ο William Devane. Μαζί με τους παλιούς θα δούμε και αρκετούς καινούριους όπως τους Benjamin Bratt, Judy Davis, Tate Donovan, Yvonne Strahovski και τον προσωπικό μου αγαπημένο, Stephen Fry, ως τον Πρωθυπουργό της Αγγλίας, Trevor Davies

         Το δεύτερο teaser της σειράς "Hannibal" συνεχίζει να ανάβει φωτιές... Θα καταλάβετε γιατί!


       Όπως και η πολύ απλή εμφάνιση του 12ου "Doctor Who", Peter Capaldi! Οι fans περίμεναν κάτι πιο εντυπωσιακό...
       

         Το επόμενο νέο απευθύνεται μόνο στους σκληροπυρηνικούς fans του "Grey's Anatomy"...! Η Ellen Pompeo(Meredith) και ο Patrick Dempsey (McDreamy) υπέγραψαν συμβόλαιο για να παίξουν σε 2 ακόμα σεζόν της σειράς! Αυτό θα ισχύσει αν συνεχίζει για τόσο η σειρά βέβαια, γιατί μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται στο δέκατο κύκλο. Μέχρι στιγμής ξέρουμε σίγουρα ότι η Sandra Oh ( Christina) θα φύγει στο τέλος της φετινής σεζόν και ότι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές δεν έχουν υπογράψει ακόμα. 


        


      Τέλος έχουμε το πρώτο trailer για τη σειρά "Salem" του καναλιού WGN. Είναι η πρώτη σειρά για το κανάλι που κανονικά προβάλλει επαναλήψεις άλλων σειρών και τηλεπαιχνίδια. Το trailer φαίνεται καλό, αλλά δεν δείχνει να μπορεί να προσφέρει σαν σειρά κάτι παραπάνω απ' όσα έχουμε σε αφθονία αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να κάνω λάθος τελικά και η σειρά να είναι καλή, ώστε να μην αποθαρρυνθεί το κανάλι, μιας και χρειαζόμαστε όσα περισσότερα ξένα κανάλια γίνεται, να προβάλλουν σειρές. Γιατί; Ο ανταγωνισμός τους μόνο σε καλό μπορεί να βγει, μιας και θα έχουμε κάθε χρόνο μεγαλύτερη ποικιλία και όλο και καλύτερες ξένες σειρές!

1 σχόλιο:

  1. Η σειρά ''Salem'' τελικά αποδείχθηκε αντάξια των προσδοκιών μας! Επιπλέον θετικό το ότι ο Marilyn Manson ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή