Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Series Anatomy Part 5!



      Τρίτη εβδομάδα με πρεμιέρες και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! Μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει πάλι χαμός με τις νέες σειρές, αλλά ας μην βιαζόμαστε. Ας συνεχίσουμε λοιπόν με τις υπόλοιπες πρεμιέρες του Ιανουαρίου, με τις επόμενες 4 ξένες σειρές που είδαμε και σας παρουσιάζουμε! Και αν χρειάζεται να ξαναθυμηθείτε τις πρώτες τέσσερις σειρές, πρέπει να διαβάσετε το post "Series Anatomy Part 4".
   


     Ειλικρινά έμεινα πολύ ευχαριστημένη από το πρώτο επεισόδιο της ξένης σειράς "Looking". Είναι η ιστορία μιας παρέας gay φίλων που ζουν και δουλεύουν στο San Francisco. Είναι σίγουρο ότι πολλοί θα το συγκρίνουν με το "Girls"(το οποίο παίζει αμέσως μετά στο ίδιο κανάλι) και μπορεί να υπάρχει κάποια ομοιότητα στην επιφάνεια αλλά θα πρέπει να διαφωνήσω. Το "Looking" είναι μια πολύ πιο χαλαρή και ζεστή σειρά. Δεν προσπαθεί από την πρώτη στιγμή να σε αρπάξει, όπως το "Girls", το οποίο θεωρώ ότι είναι και η μεγαλύτερη του δύναμη. Είναι προσγειωμένο και μοιάζει αληθινό! 


         Το "Bitten" είναι άλλη μια σειρά με υπερφυσικό περιεχόμενο, που δεν καταφέρνει τίποτα στην ουσία. Παίρνει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά, δεν έχει καλά εφέ και η πρωταγωνίστρια της έχει λιγότερη χάρη και ταλέντο από τον Πινόκιο... Δεν αξίζει να χάσετε καν 40 λεπτά από τη ζωή σας, βλέποντας το πρώτο επεισόδιο, για να διαπιστώσετε αν έχω δίκιο...



           Όταν είδα για πρώτη φορά το trailer για το "The Spoils of Babylon", δεν ήξερα τι να περιμένω! Σίγουρα μια παρωδία παλιότερων ταινιών και σειρών αλλά και πάλι δεν μπορούσα να ξέρω σίγουρα. Το πρώτο επεισόδιο αν και δεν ήταν κακό, προσωπικά με απογοήτευσε. Δεν πήγε όσο μακριά θα έπρεπε να πάει και πιστεύω ότι δεν εκμεταλεύτηκε σωστά τους τόσο καλούς ηθοποιούς που έχει στη διάθεσή του. Παρ' όλα αυτά θα του δώσω κι άλλη ευκαιρία γιατί είναι κάτι που λείπει αυτή τη στιγμή από την τηλεόραση!




      Δεν έχω λόγια! Η σειρά μου άρεσε πολύ και γέλασα αρκετά. Ο πρωταγωνιστής είναι ένας λευκός gay, ράπερ που φυλακίστηκε άδικα για πολλά χρόνια και από τη στιγμή που αποφυλακίζεται αποφασίζει να ότι θέλει να γίνει διάσημος και τίποτα δεν θα τον σταματήσει... Αν σας αρέσει το "Archer",  το "Chozen" θα γίνει εύκολα ένα από τα αγαπημένα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου