Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

"Orange is the New Black": Αυτά που γνωρίζουμε για την δεύτερη σεζόν και όσα μας βασανίζουν ακόμα από την πρώτη!



         Παίρνοντας ως αφορμή τις πολύ ωραίες φωτογραφίες που ανέβασαν οι πρωταγωνιστές του "Orange is the New Black" από τα γυρίσματα, είναι ώρα να θυμηθούμε που είχαμε μείνει! Ο πρώτος κύκλος έχει τελειώσει εδώ και καιρό και ο δεύτερος φαίνεται να αργεί πολύ... Άρα το μόνο που μας μένει, είναι να μαζέψουμε τα νέα που ακούγονται εδώ και μέρες μαζί με τις αναπάντητες ερωτήσεις που μας άφησε η πρώτη σεζόν!


          Ξεκινάμε με τις πολύ ωραίες φωτογραφίες, που μας κάνουν να θέλουμε να δούμε τη σειρά, αυτή τη στιγμή!!









         Τώρα που πήραμε μια δόση από τη σειρά, είναι καιρός να κοιτάξουμε μπροστά και πιο συγκεκριμένα στη δεύτερη σεζόν. Έχουμε πολλές ερωτήσεις για τις αγαπημένες μας κρατούμενες στη φυλακή Litchfield: Ποιες θα επιστρέψουν; Ποιος θα διοικεί την κουζίνα; Που είναι το κοτόπουλο; Έχω συγκεντρώσει λοιπόν όσα πράγματα γνωρίζουμε σίγουρα και κάποια αναπάντητα ερωτήματα από την πρώτη σεζόν!

Γνωρίζουμε σίγουρα ότι:

Η Piper δεν σκότωσε την Pennsatucky.

Στην τελευταία σκηνή μπορεί να φάνηκε έτσι, αλλά η Taryn Manning(Pennsatucky) θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν και μάλιστα θα γίνει μόνιμο μέλος του cast.

H Laura Prepon (Alex) τελικά θα εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν.

Μετά από πολλές φήμες και διάφορα δημοσιεύματα, τελικά ανακοινώθηκε ότι θα την δούμε για 4 επεισόδια στη δεύτερη σεζόν!

Όλες οι αγαπημένες κυρίες (και οι κύριοι) επιστρέφουν.

Κάποιες από αυτές θα έχουν και μεγαλύτερους ρόλους στην καινούρια σεζόν όπως η Danielle Brooks(Taystee) και η Uzo Aduba(Crazy Eyes) που έγιναν μόνιμες! Ενώ οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν ότι θα δούμε τις/τους Black Cindy (Adrienne C. Moore), Poussey (Samira Wiley), Janae (Vicky Jeudy), Big Boo (Lea DeLaria), Fischer (Lauren Lapkus), Daya (Dascha Polanco), Bennett (Matt McGory), Red (Kate Mulgrew), Flaca (Jackie Cruz) και την Sophia (Laverne Cox). Μπορείτε να ηρεμήσετε τώρα!

Η πρώτη guest εμφάνιση επιβεβαιώθηκε!

Η Lori Petty θα είναι η πρώτη guest της σειράς! Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για το ρόλο της, αλλά και μόνο στο άκουσμα του ονόματος  της επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός!

Ας περάσουμε τώρα και στα αναπάντητα ερωτήματα...

Τι έκανε η Red τελικά για να μπει φυλακή;

Γνωρίζουμε ότι έσπασε το εμφύτευμα μιας κακιάς Ρωσίδας(!) και ότι την ανάγκασαν να πάρει μέρος σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών, αλλά δεν μας έχουν δείξει τι ακριβώς την οδήγησε στην φυλακή.

Ποια είναι η ιστορία της Big Boo;

Στη πρώτη σεζόν είδαμε πολλά για το παρελθόν των χαρακτήρων, μέσα από flashbacks, αλλά δυστυχώς τίποτα για την Big Boo.

Θα ακούσουμε ποτέ ολόκληρο το ανέκδοτο με τον πιγκουίνο;

Δεν είναι μελιτζάνα, είναι καθυστερημένος!

Μπορούν η Daya και ο Bennett να τα καταφέρουν;

Για όσους δεν θυμούνται, η Daya έκανε σεξ με τον Pornstache για να τον διώξουν από τη φυλακή και ταυτόχρονα να μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της, ώστε να μην κατηγορήσουν τον Bennett. Αλλά το σχέδιο απέτυχε μιας και ο Pornstache την ερωτεύτηκε τρελά, ο Bennett ένιωσε απόλυτα προδομένος και η βοήθεια από τους "εξωτερικούς συνεργάτες" ήταν για γέλια!

Τι συνέβη στην κοπέλα που ήταν στην απομόνωση;

Όταν η Piper είχε μπει στην απομόνωση, ξεκίνησε να μιλάει με μια κοπέλα στο διπλανό κελί, που βρισκόταν εκεί περίπου ένα χρόνο. Θα την γνωρίσουμε ποτέ; Θα την βγάλουν ποτέ από εκεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου