Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Series Anatomy Part 4!



        Εδώ και δυο εβδομάδες περίπου έχουν αρχίσει να επιστρέφουν οι σειρές από το διάλειμμα που είχαν κάνει για τα Χριστούγεννα, φέρνοντας όμως μαζί τους και τις ολοκαίνουριες σειρές! Τις περισσότερες από αυτές σας τις είχα παρουσιάσει στο αφιέρωμα με τις 21 πιο αναμενόμενες σειρές για το 2014 και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε αν άξιζε η αναμονή!
               


      Δεν χρειάζεται να πω πολλά... Μην σας παραπλανήσει το trailer, η σειρά είναι άθλια! Οι σεναριογράφοι βαριούνται, καλύπτουν τις τρύπες του σεναρίου με τεχνολογία( ο Θεός να την κάνει) και βασικά μας θεωρούν βλάκες. Αν σας ζητήσει η γιαγιά σας μια σειρά να δει, αυτή θα είναι η κατάλληλη. Για εμάς τους υπόλοιπους, ακόμα και για τις κυρίες που ήρθαν αποκλειστικά για τον Josh Holloway, τελικά φύγαμε νωρίς-νωρίς με άδεια χέρια...!


: Μεγάλη απογοήτευση....! 



         Εκπληκτική σειρά! Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο post με την πιο αναλυτική κριτική της! Αξίζει.


: Βαθμολογία που δεν θα δείτε από εμένα εύκολα! Αλλά η σειρά είναι προσεγμένη και στην παραμικρή λεπτομέρεια!




     Η σειρά έχει σαν πρωταγωνιστές τρεις αδερφούς οι οποίοι έχουν καταταγεί στο στρατό. Ο ένας λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, μεταφέρεται μαζί με τους άλλους δυο που δεν έχουν και ιδιαίτερα προσόντα, σε μια βάση στη Φλόριντα, για να τη φροντίζουν (βασικά κάνουν χαμαλοδουλιές). Η σειρά δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αλλά βλέπεται ευχάριστα. Ένα ακόμα θετικό είναι η διάρκειά της, η οποία είναι 20 λεπτάκια! Είδα το πρώτο επεισόδιο και θα της δώσω ακόμα 2-3 μέχρι να την αφήσω, αυτό είναι σίγουρα. Πιστεύω όμως ότι ανήκει στην κατηγορία των σειρών που βλέπεις ενδιάμεσα από άλλες πιο σοβαρές σαν διάλειμμα...! Ή μήπως αυτή η κατηγορία βρίσκεται μόνο στο κεφάλι μου;;


: Οκ πρώτο επεισόδιο. Με λίγες διορθώσεις θα καταφέρει πολλά!




     Έχοντας δει τα πρώτα δυο επεισόδια του "Helix", μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί! Σίγουρα έχει αρκετά θεματάκια ακόμα, αλλά το γενικό σύνολο είναι αξιοπρεπέστατο και δίνει ελπίδες για τα μέλλον. Δεν είναι εύκολο να βρεις ένα καλό και τίμιο sci-fi στις μέρες μας. Το προτείνω ανεπιφύλακτα! (θα ακολουθήσει και πιο αναλυτική κριτική της σειράς σε επερχόμενο post)


: Είναι υπερβολικός βαθμός, αλλά μην πυροβολείτε! Έχω ενθουσιαστεί πολύ και πιστεύω στη σειρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου