Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πέμπτη σεζόν του "Downton Abbey"...




   Στο τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, αφήσαμε την παρέα του "Downton Abbey" στην παραλία με μια πολύ ωραία σκηνή, με δυο ανθρώπους που είναι πιθανό να ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα. Σήμερα το ITV έβγαλε το teaser για την πέμπτη σεζόν και ενώ δεν ήταν και πολύ διαφωτιστικό μας έκανε να αναρωτηθούμε ποιες είναι αυτές οι αλλαγές που αναφέρει. Παρακάτω θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμή και κάποιες δικές μου υποθέσεις για τη συνέχεια!





Η duckface έρχεται στο "Downton Abbey"...



  Η  Anna Chancellor, όσους διαφορετικούς ρόλους και αν παίξει για μένα θα είναι πάντα η duckface από την υπέροχη ταινία "Four weddings and a funeral". Ο χαρακτήρας της θα ονομάζεται Lady Anstruther και θα υποδυθεί μια πολύ πλούσια κυρία. Στη συνέχεια θα δούμε τον Richard E. Grant, ο οποίος πρόσφατα είχε ένα πολύ καλό ρόλο στο Girls, τον Jasper, o οποίος θα υποδυθεί τον  Simon Bricker, ένα επισκέπτη στο Downton και τέλος τον Rade Sherbedgia, ο οποίος θα υποδυθεί τον Kuragin, ένας από τους Ρώσους πρόσφυγες που θα φέρουν τα πάνω κάτω στο Downton.

Ο Julian Fellowes μας υπόσχεται πως δεν θα σκοτώσει άλλους 
βασικούς χαρακτήρες...


τουλάχιστον για φέτος. Μετά τον ξαφνικό θάνατο του Matthew Crawley περσι έγινε τόσος πανικός που δεν νομίζω να το ξανακάνει πολύ σύντομα.


Η Lady Mary διαλέγει επιτέλους...





πιθανότατα αυτόν τον κύριο γιατί δεν πάει άλλο... Ο Julian Ovenden θα επιστρέψει ως Charles Blake βέβαια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα για να την διεκδικήσει.

Η Lady Rose επιστρέφει αλλά όχι για πολύ...


Θα δούμε λοιπόν την Lily James για ένα μεγάλο κομμάτι της πέμπτης σεζόν αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα τη δούμε στο special Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο γιατί θα φύγει για να προωθήσει την νέα της ταινία.


Ο Branson αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή του...



Γύρισαν αρκετές σκηνές μαζί και όλα δείχνουν ότι εκείνος και η δασκάλα Sarah Bunting, μάλλον θα τα βρουν τελικά...

Η Maggie Smith επιστρέφει για τα καλά...

Φυσικά άφησα τα καλύτερα νέα για το τέλος. Παρά την περσινή περιπέτεια με την υγεία της, ο πιο καυστικός χαρακτήρας του Downton επιστρέφει δριμύτερος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου