Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

"Sons of Anarchy" και "American Horror Story: Freakshow", πως θα μοιάζουν οι χαρακτήρες των Marilyn Manson και Sarah Paulson!



    Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες είχε ανακοινωθεί ότι ο Marilyn Manson θα έχει ένα μικρό ρόλο στην τελευταία σεζόν του "Sons of Anarchy". Θα υποδυθεί έναν πολύ ακραίο ρατσιστή που ονομάζεται Ron Tully. Ο χαρακτήρας του θα έχει πολύ δύναμη μέσα στη φυλακή και ο Jax θα τον χρησιμοποιήσει για να διευρύνει τον κύκλο του. Ο ρόλος θα είναι πολύ μικρός, παρόμοιος με αυτόν του Joel McHale στην πέμπτη σεζόν.

    Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι το πως θα εμφανιστεί. Θα επιλέξει την περσόνα του Marilyn Manson ή θα είναι πιο πολύ ο εαυτό του, δηλαδή ο Brian Hugh Warner. Από τις πρώτες του φωτογραφίες φαίνεται ότι θα είναι κάπου στο ενδιάμεσο!





    Όσον αφορά την Sarah Paulson τώρα, μας αποκάλυψε μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο λογαριασμό της στο twitter το νέο της χαρακτήρα στο "American Horror Story: Freak Show"...



  Όπως βλέπετε θα έχει δυο κεφάλια! Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να περιμένουμε από το δημιουργό της σειράς, Ryan Murphy, θα ήταν κάποια στιγμή η μια "προσωπικότητα" της να προσπαθήσει να σκοτώσει την άλλη! Διπλή η Sarah Paulson, διπλή και η απόλαυση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου