Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ποιός βασικός χαρακτήρας της ξένης σειράς "The Walking Dead", είναι πολύ πιθανό να γύρισε την τελευταία του σκηνή πριν λίγες μέρες;




      Όταν λέω είναι πιθανό, το εννοώ. Δεν υπάρχει καμία σίγουρη πληροφορία απλά μικρά στοιχεία, που αν συνδυαστούν μπορούν να βγάλουν μια σαφέστερη εικόνα. Αλλά ας τα πάρουμε όλα από την αρχή!


      Το "The Walking Dead" είναι μια σειρά χωρίς πραγματικό τέλος. Αυτό είναι και το νόημα των comics. Οι χαρακτήρες θα μπορούσαν για πολλά χρόνια να συνεχίσουν να κάνουν ότι κάνουν, αλλά θα ήταν πολύ κουραστικό για τους αναγνώστες αλλά και για τηλεθεατές (αν συμβεί το ίδιο και στη σειρά). Όταν είσαι απασχολημένος να σκοτώνεις walkers, να ψάχνεις για τροφή ή κατάλυμα και γενικά όταν προσπαθείς να επιβιώσεις, είναι λογικό να μην έχεις χρόνο να ψάξεις για την θεραπεία. 
      Το θέμα είναι ότι όλοι θα πεθάνουν κάποια στιγμή και είναι πολύ πιθανό το τελευταίο επεισόδιο να μην έχει ούτε έναν από τους χαρακτήρες του πιλότου. Από τους 16 βασικούς χαρακτήρες της Atlanta (χωρίς την οικογένεια Μorales), μόνο πέντε είναι ακόμα ζωντανοί. Αυτός ο αριθμός μπορεί να γίνει ακόμα χαμηλότερος αν η φήμη που ακούγεται είναι αληθινή.

    "We have heard from multiple sources about a possible death. Word is the death of Glenn was filmed yesterday. It’s possible it could be someone else, but multiple sources stated Glenn. Reports are the set was locked down and everyone was told the cast would not be coming out. Adding fuel to the fire: Steven reportedly left set at 2 or right around then. It’s said that Steven was hugging production members and shaking everyone’s hand while leaving."

   Με λίγα λόγια πολλές πηγές αναφέρουν ότι ο Glenn  θα πεθάνει. Το πλατό έκλεισε και όπως γνωρίζουμε πριν το θάνατο κάθε βασικού χαρακτήρα γίνεται ένα μεγάλο δείπνο για να τον τιμήσουν, κρυφά και από όλους όσους δεν χρειάζεται να το γνωρίζουν. Ύποπτο ήταν το ότι ο ηθοποιός χαιρέτησε τους ανθρώπους της παραγωγής αλλά και όλους τους άλλους που δουλεύουν εκεί.
      Όλα αυτά μπορεί να είναι απλές φήμες, αλλά οφείλω να σας τις παρουσιάσω μιας και ακούγονται πολύ τελευταία. Εμένα προσωπικά μου ακούγεται λογικό, μιας και ο χαρακτήρας του έχει σταματήσει να αναπτύσσεται εδώ και καιρό. Δεν είναι από τους αγαπημένους μου, αλλά είναι σίγουρο πως αρκετός κόσμος θα στεναχωρηθεί αν τον σκοτώσουν. Θα είναι κρίμα και για την καημένη την Maggie...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου