Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Οι πέντε καλύτεροι φόνοι του Lorne Malvo από την πρώτη σεζόν του "Fargo".



   Ο Lorne Malvo σκότωσε πολύ κόσμο σε αυτά τα δέκα επεισόδια του πρώτου κύκλου του "Fargo". Συνέβησαν και άλλα πράγματα βέβαια. Πολλά και διάφορα (ακολουθούν spoilers για όσους δεν έχουν δει τη σειρά). Μια αστυνομικός με το όνομα Solverson, έλυσε (solve) την υπόθεση, ένα φαινομενικά ήρεμος πωλητής έγινε ένας νέος Keyser Söze, κάποιοι πήγαν στο Vegas και δεν ξαναγύρισαν, μια τούρτα είχε ζωγραφισμένο ένα αυτόματο όπλο επάνω της κ.α. Ήταν μια πολύ καλή σειρά και θα πρέπει να την δείτε αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα του άρθρου. Το θέμα μας είναι ο Lorne και οι φόνοι του!


   Αυτό που προσπάθησα να κάνω, γιατί ειλικρινά ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, ήταν να πάρω όλους τους φόνους και να αποφασίσω ποιοι ήταν οι δέκα καλύτεροι... Τιμητική αναφορά: ο Sam Hess, o γιος και ο σκύλος του Stavros Milos, η δεύτερη γυναίκα του Lester (αν και για να είμαστε ειλικρινής ουσιαστικά ο Lester την έστειλε στη σφαγή, άρα το αίμα είναι και στα δικά του χέρια), ο αστυνομικός στο μπάνιο του νοσοκομείου και ο αρχηγός της αστυνομίας στο πρώτο επεισόδιο. Θα μπορούσε να είχε σκοτώσει πολλούς παραπάνω αλλά δεν είχε και πολύ χρόνο μπροστά στην κάμερα και σε ένα επεισόδιο δεν τον είδαμε καθόλου.

    Ας τα αφήσουμε όμως αυτά. Παρακάτω θα βρείτε τους πέντε καλύτερους φόνους του Lorne Malvo.


5)  Ο φόνος των Key και Peele...



4) Ο φόνος του Mr. Numbers...


3) Ο φόνος του Don Chumph...


2) Οι φόνοι στο Fargo...


1) Οι φόνοι στο ασανσέρ...




     Ανακοινώθηκε ότι η σειρά θα έχει και δεύτερη σεζόν, αλλά δυστυχώς δεν θα έχουμε τους ίδιους πρωταγωνιστές. Θα μπορούσαν να μας δείξουν τι έγινε τότε στο Sioux Falls... Τα λέμε πάλι του χρόνου λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου