Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Παρουσίαση: "Halt And Catch Fire" η νέα σειρά του καναλιού AMC με πρωταγωνιστή τον Lee Pace!




   Σήμερα το βράδυ κάνει πρεμιέρα η ξένη σειρά του καναλιού AMC που σας είχα πρωτοπαρουσιάσει στο αφιέρωμα με τις 21 σειρές που περιμένω με αγωνία για το 2014! Ονομάζεται "Halt And Catch Fire" και θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω τι σημαίνει όσο καλύτερα μπορώ (δεκτή οποιαδήποτε διόρθωση καλοί μου άνθρωποι)! Το cast είναι εκπληκτικό και απ' ότι μπορούμε να καταλάβουμε και από το trailer, φαίνεται ότι θα είναι μια από τις καλύτερες σειρές του καλοκαιριού.


                                                 H υπόθεση...

    
     Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την υπόθεση. Βρισκόμαστε στις αρχές του 1980 και βλέπουμε την τεράστια ανάπτυξη σε ότι έχει να κάνει με τους προσωπικούς υπολογιστές μέσα από τα μάτια ενός οραματιστή, ενός μηχανικού και ενός "παιδιού θαύματος", των οποίων οι καινοτομίες έρχονται αντιμέτωπες με τα μεγαθήρια της εποχής. Η προσωπική και επαγγελματική τους συνεργασία όπως είναι λογικό θα κλονιστούν από την απληστία και τον εγωισμό καθώς εκείνοι θα αλλάζουν τον τρόπο σκέψης στο Texas Silicon Prairie.
    Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και λίγο διαφορετικό από όλα αυτά που έχουμε αυτή τη στιγμή. Στα συν είναι οι εκπληκτικοί ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν αλλά και το αίσθημα νοσταλγίας που θα δημιουργήσει σε όσους έχουν ζήσει αυτή τη δεκαετία.

 Το trailer...


αλλά και μια πρώτη ματιά στη σειρά...



                                                        O όρος...



   Το Halt and Catch Fire σαν όρος αναφέρεται σε διάφορες εντολές σε κώδικα που θα μπορούσαν να κάνουν την κεντρική μονάδα ενός υπολογιστή να σταματήσει οτιδήποτε και αν κάνει. Η έκφραση "catch fire" ,αναφέρεται σαν αστείο, μιας και δεν παίρνει φωτιά ο υπολογιστής απλά σταματάει τελείως να λειτουργεί. 

       To Cast...


Lee Pace ως Joe MacMillan



Scoot McNairy ως Gordon Clark



Mackenzie Davis ως Cameron Howe


Kerry Bishé ως Donna Clark


Toby Huss ως John Bosworth



         Η σειρά "Halt And Catch Fire" του καναλιού AMC κάνει πρεμιέρα  1 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου