Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Που είσαι τώρα και τι κάνεις edition!"Breaking Bad", "Girls" και "Sherlock"!





            Δεν έχει περάσει ούτε ένα μήνας από το τέλος του "Breaking Bad" και ήδη οι βασικοί συντελεστές του ανακοίνωσαν τις καινούριες τους guest εμφανίσεις! 
    Ξεκινώντας από τον δημιουργό της σειράς, Vince Gilligan, ο οποίος θα εμφανιστεί στο "Community", και αυτή τη φορά θα έχει το ρόλο του ηθοποιού. Θα παίξει έναν γλυκομίλητο προικοθήρα, που θα μπει ανάμεσα στην Annie και τον Abed! Στη συνέχεια έχουμε την Anna Gunn που θα κάνει guest εμφάνιση στο στο 13ο επεισόδιο του "The Mindy Project". Θα υποδυθεί μια πολύ ταλαντούχα γυναικολόγο/μαιευτήρα (Ob/gyn) που θα θέλει να "κλέψει" τη Mindy, για το δικό της ιατρείο. Και τέλος έχουμε τον Bryan Cranston που επιστέφει στο "How I met your mother" μετά από 7 σεζόν!! Τον είχαμε δει στη 2η σεζόν σαν το άθλιο αφεντικό του Ted!





         Έχω καλά νέα και για τις/τους fans του "Girls", θα επιστρέψει για τη νέα σεζόν ο Andrew Rannells! Ευτυχώς θα δούμε και πάλι τον πρώτο έρωτας της Hannah και πρώην κολλητό της, γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι η σειρά ήταν φτωχότερη χωρίς αυτόν!! Επίσης φέτος θα δούμε και την Gaby Hoffmann σε ένα ρόλο έκπληξη!!Ναιιιι!!!!






      Και επειδή είμαι Sher-locked και δεν το κρύβω θα σας αφήσω με 3 καινούρια πράγματα σχετικά με το "Sherlock"...


  1. Λίγο πιο πάνω σας βλέπετε την πρώτη εικόνα από τον καινούριο κύκλο! Έτσι για να σας ανοίξω την όρεξη!!
  2.  O   Lars Mikkelsen (Forbrydelsen) θα είναι ο "κακός" αυτής της σεζόν! Ο χαρακτήρας του, Charles Augustus Magnussen, είναι εμπνευσμένος από τον Charles Augustus Milverton χαρακτήρα από το "King of the blackmailers" του Sir Arthur Conan Doyle.
  3. Τέλος σας έχω ένα εκπληκτικό video με τον Benedict Cumberbatch να μιμείται τον Chewbacca... Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την έκφραση του Harrison Ford... Enjoy!!

                               Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου