Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Special: Οι άντρες της Mindy...!


       Ας ξεκινήσω λέγοντας ότι η δουλειά της Mindy Kalling είναι πολύ πιο διασκεδαστική από τη δική μας! Ίσως να είναι και η πιο διασκεδαστική από πολλών άλλων ηθοποιών στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο έχει δημιουργήσει μια από τις πιο πετυχημένες φετινές κωμωδίες ("The Mindy Project"), αλλά όπως λένε " έχει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο!"

           Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι συχνά ο χαρακτήρας της ρεζιλεύει τον εαυτό του και η ίδια δεν φοβάται να κάνει χαζομάρες, όπως τόσο επιτυχημένα έχει κάνει παλιότερα η (θεά) Tina Fey, στο "30 Rock", σαν Liz Lemon. Αλλά εκτός αυτού, η Kalling έχει περικυκλώσει την ηρωίδα της με πολλούς πιθανούς ερωτικούς συντρόφους! Οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι αστείοι και φυσικά πολύ γοητευτικοί ή για να το πούμε ξεκάθαρα τέλειοι! Είναι παντού, και πολλοί αναρωτιούνται μήπως η σειρά βασίζεται πάρα πολύ στους guest stars( αλλά αυτό είναι κάτι που θα συζητήσουμε άλλη στιγμή!). Είναι σίγουρο ότι βοηθάνε αρκετά τη σειρά, γιατί κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το πόσο εντυπωσιακή είναι αυτή η λίστα! Μπορεί η Tina Fey να αφήνει τη Liz να περνάει καλά (Dean Winters, Jason Sudeikis, Jon Hamm, Michael Sheen, Peter Dinklage, Matt Damon, James Marsden) αλλά και η Kalling έχει το δικό της χαρέμι!
           Για να είμαστε ειλικρινείς, όλοι θα κάναμε το ίδιο αν είχαμε τη δική μας σειρά! Σκεφτείτε τη Lena Dunham στη σειρά "Girls", πολλές φορές μας κάνει να αισθανθούμε λιγάκι άβολα, αλλά της δίνουμε πολλούς πόντους, για την επιλογή της ως σύντομου ερωτικού ενδιαφέροντος, τον Patcick Wilson. Well played dear!
         Αφού βγάλαμε το καπέλο μας στην Mindy, έφθασε η ώρα να φτιάξουμε μια λίστα με τους 15 πιο "ιδιαίτερους" άντρες της! Από αυτούς που δεν πρόλαβε να γίνει κάτι σημαντικό μέχρι και αυτόν που σχεδόν παντρεύτηκε! Enjoy!
                                


15. Adam (Josh Meyers) Ο καλόκαρδος και "ταλαντούχος" ζιγκολό!!
                                           




14. Jeremy (Ed Weeks) Ο sexy γιατρός και συνεργάτης (πλοκή που τελείωσε γρήγορα ευτυχώς).






13. Dennis (Ed Helms) Γοητευτικός αλλά πολύ άχαρος ( δυστυχώς ο ρόλος του στο Hangover δεν μας αφήνει να τον δούμε διαφορετικά, όσο και αν προσπαθεί...Κρίμα)!!






12. Josh (Tommy Dewey) Γοητευτικός αλλά πολύ άθλιος!





11. Tom (Bill Hader) Η ρομαντική επιλογή, αν μπορούσε βέβαια να αντέξει και λίγο το αλκοόλ!




10. Matt (Seth Meyer) Μέτριος μεν,αλλά...!




9. Morgan (Ike Barinholtz) Παραλίγο να γίνει το κακό! Καλύτερα φίλοι!






8. Graham (Timothy Olyphant) Ίσως ο πιο γοητευτικός απ΄ όλους, αλλά για να το θέσω ευγενικά, λίγο στο κόσμο του!






7. Jamie (B.J.Novak) Πολύ ερωτευμένος με την κολλητή του...






6. Sam (Seth Rogen) Πολύ καλός για να είναι αληθινός...






5. Jason (Ben Feldman) Πολύ διαφορετικός (αλλά πήρε πολλούς πόντους για την Katy Perry!)






4. Brendan (Mark Duplass) Αυτό δεν μπορεί να εκφραστεί στα ελληνικά δυστυχώς... Too midwifey...!





3. Casey (Anders Holms) Προβληματικός σαν χαρακτήρας (βασικά λόγω της αλλαγής επαγγελματικού προσανατολισμού, που φάνηκε λίγο πιεστική) αλλά ταυτόχρονα και πολύ γλυκός!







2. Cliff (Glenn Howerton) Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, το μέλλον όμως φαίνεται λαμπρό!






1. Danny (Chris Messina) Perfect...






















                       Ακολουθήστε μας και στο Facebook καλοί μου άνθρωποι,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου