Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Τα νέα της βδομάδας για τα : Vampire Diaries, The Originals, Reign, Orange is the new black, Ravenswood, Cougar Town,(ανάσα!) Girls, The Killing και φυσικά τους Monty Pythons!


Laura Prepon,Matthew Perry,Angelica Huston,Asley Benson


      Έχουν μαζευτεί πολλά νέα για όλες τις αγαπημένες μας, ξένες σειρές και είναι καιρός να σας ενημερώσω! Όποια σειρά και αν παρακολουθείτε είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε ενδιαφέρον κάτι από τα παρακάτω!


  •     Το κανάλι CW έδωσε το πράσινο φως, σε όλες τις καινούριες του σειρές. "The Originals", "Reign" και "Tomorrow People" θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις σεζόν τους!
  •     Κακά νέα έχω όμως για τους fans του "Body of Proof". Ενώ το κανάλι είχε αποσύρει την ακύρωση της σειράς, τελικά αποφάσισαν ότι δεν τη χρειάζονται... Τι θα γίνει επιτέλους;
  •     Ο Matthew Perry θα κάνει guest εμφάνιση στη σειρά που πρωταγωνιστεί η "πρώην τηλεοπτική του αγαπημένη" Courtney Cox. Ανακοινώθηκε ότι θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο του 5ου κύκλου της ξένης σειράς, "Cougar Town". To πρώην ζευγάρι έχει ξανασυναντηθεί στη μικρή οθόνη μετά το "Friends", στην "αδικοχαμένη" σειρά του Matthew Perry "Go On".
  •      Στην καινούρια σεζόν του "Girls" θα γνωρίσουμε την γιαγιά της Hannah. Θα βρίσκεται στο νοσοκομείο και όπως ακούγεται θα την επισκεφθούν μαζί με τον Adam. Αν και μεγάλη σε ηλικία, λέγετε πως θα έχει ιδιαίτερα "κοφτερή" γλώσσα!
  •     H Asley Benson εμφανίστηκε χθες στο spin-off του "Pretty Little Liars", "Ravenswood". Είναι το πρώτο crossover και απ΄όσο μας ενημερώνουν οι δημιουργοί, θα ακολουθήσουν και άλλα.(Το επεισόδιο θα το δούμε σήμερα στην Ελλάδα!)
    "Orange is the new black","Cougar Town", "The Originals"
  •     Το δεύτερο crossover για τις σειρές του CW είναι γεγονός. Φυσικά μιλάω για τα "The Vampire Diaries" και "The Originals". Ο Klaus λοιπόν θα επιστρέψει στην παλιά του σειρά, οι προθέσεις του όμως είναι ακόμα άγνωστες... Ελπίζουν να γυρίσει για την Caroline!
  •      Η Alex Vaus(Laura Prepon) τελικά θα εμφανιστεί σε 4 από τα 13 επεισόδια, της νέας σεζόν του "Orange is the New Black", αντί για ένα που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Εκτός αυτού όμως, ήδη συζητάνε με τους παραγωγούς, για το αν θα εμφανιστεί και στο τρίτο κύκλο της πολύ επιτυχημένης σειράς.
  •       Ανανεώθηκε το "The Killing" για τέταρτη σεζόν.
  •       Η Angelica Huston σε συνέντευξή της είπε ότι θα ήθελε πολύ να παίξει στο καινούριο κύκλο του "Downton Abbey". Εμείς απλά θα ευχηθούμε οι σεναριογράφοι της σειράς να διαβάζουν το συγκεκριμένο περιοδικό!
  •       Το καλύτερο το κράτησα για το τέλος. Έχω να σας ανακοινώσω λοιπόν, ότι οι Monty Pythons θα ενωθούν ξανά, για μια και μόνο live εμφάνιση! Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχουν καινούριο υλικό, κάτι που έχει να συμβεί από το 1989, που πέθανε ο Graham Chapman.
                            Ακολουθήστε μας και στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου