Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Special:Οι 5 χαρακτήρες που είναι πιο πιθανό να πεθάνουν στο mid season finale του "The Walking Dead"


cast of "The Walking Dead"


               Μιας και μας έχει μείνει μόνο ένα επεισόδιο για να φτάσουμε στη μέση της σεζόν, είναι καιρός για ένα μικρό αφιέρωμα! Θα ξεκινήσω με ένα post για το ποιοι χαρακτήρες/ας είναι πιο πιθανό να πεθάνουν στο επόμενο επεισόδιο. Όποιος είναι fan της σειράς, ξέρει ότι mid season finale σημαίνει πολλά για το "The Walking Dead"... 

        Spoilers Από την πρώτη στιγμή που έδειξαν το τανκ στο επεισόδιο, όλοι σκεφτήκαμε ότι θα το χρησιμοποιήσει με κάποιο τρόπο ο Governor, για να επιτεθεί στη φυλακή(και τα πλάνα του "on the next episode" επιβεβαίωσαν τις υποψίες μας). Μια τέτοια επίθεση είναι φυσικό να αφήσει πολλούς νεκρούς πίσω της. Αρκετοί από αυτούς θα είναι οι ακόλουθοι του Κυβερνήτη φαντάζομαι, αλλά είναι σίγουρο ότι και κάποιος ή κάποιοι από τους βασικούς πρωταγωνιστές, θα πεθάνουν.(Η λίστα είναι βασισμένη σε δικές μου υποθέσεις) Enjoy!                           



                                            5.Maggie 


Maggie from the "The Walking Dead"


          Δεν υπάρχει λόγος να πεθάνει η Maggie τώρα και ειλικρινά θα ήταν "χαζό" αν ο Scott Gimple την σκότωνε, μιας και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες. Αλλά, είναι μια από τους καλεσμένους αυτής της εβδομάδας στο show, "The Talking Dead", και μας έχουν συνηθίσει στο να καλούν τους ηθοποιούς, στο επεισόδιο που είναι να πεθάνουν... Ευτυχώς υπάρχει ακόμα ένας "μυστικός καλεσμένος" που δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα, που πιθανότατα να είναι και ο χαρακτήρας που θα πεθάνει.

                                             4.Tyreese 


Tyreese from "The Walking Dead"

     Όσοι διαβάζετε το blog ξέρετε την άποψη μου για τον συγκεκριμένο κύριο! Αλλά ας αφήσω την προσωπική μου άποψη στην άκρη και ας ασχοληθώ με τα στοιχεία. Ο Tyreese λοιπόν βρίσκεται στη σειρά από το mid season της τρίτης σεζόν, αλλά η εξέλιξη του χαρακτήρα σταμάτησε από τη στιγμή που πέθανε η Karen. Έχει βάλει ήδη τον εαυτό του σε κίνδυνο, άρα είναι λογικό να τον βάλουν να θυσιαστεί για τους υπόλοιπους με κάποιον τρόπο. Εκτός αυτού, οι μαύροι χαρακτήρες δεν κρατάνε πολύ καιρό στη σειρά... Τέλος αν θέλουν να ξαναφέρουν κάποια στιγμή πίσω την Carol θα πρέπει να λείπει με κάποιο τρόπο ο Tyreese γιατί όπως είναι φυσικό θα θέλει να την σκοτώσει. Άρα πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος υποψήφιος.

                                     
                                     3.Judith 

Daryl & Judith from "The Walking Dead"
Judith from "The Walking Dead"           
         




                         





                         
             Αν ο Scott Gimple θέλει να φτάσει στα άκρα, χωρίς όμως να σκοτώσει έναν βασικό χαρακτήρα, τότε θα πρέπει να σκοτώσει την μικρή. Από την αρχή της σεζόν έχουμε δει αρκετά τη little ass-kicker και η σκηνή με τη Michonne ήταν πολύ βασική, ώστε να μας καταστρέψει ψυχολογικά όταν το κάνει. Επίσης αν υπάρχει έστω και παραμικρή πιθανότητα να πάρει στα χέρια του τη φυλακή ο Κυβερνήτης, ο τρόπος για να επιφέρει τον περισσότερο πόνο στο Rick θα είναι μέσω της Judith. Σε ότι έχει να κάνει και στην αφήγηση βέβαια,η μικρή είναι λίγο "βάρος", βασικότερα για τον χαρακτήρα της Beth μιας και το μόνο που κάνει είναι να την προσέχει και δεν έχει καθόλου χώρο για την ίδια. Τέλος ο Andrew Lincoln μας προειδοποίησε ότι στο mid season finale ο χαρακτήρας του θα δεχτεί τρομερό χτύπημα και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ  κάτι χειρότερο...*


                                   2.Hershel 


Hershel from "The Walking Dead"


             Νομίζω ότι είναι καιρός! Ο Hershel είχε κανονιστεί να πεθάνει στο τέλος της 2ης σεζόν, αλλά πιστεύω ότι έκαναν καλά που τον κράτησαν. Έχει επιβιώσει από ακρωτηριασμό μέχρι φονική αρρώστια! Ήταν ο ήρωας του 5ου επεισοδίου, και ξέρουμε πως η σειρά συνηθίζει να σκοτώνει τους χαρακτήρες με αυτό τον τρόπο... Ούτως η άλλως η οικογένεια Green έχει υπάρξει πολύ ανθεκτική, αλλά μάλλον έφτασε ο καιρός να χάσουν ένα μέλος. 


                                       1.The Governor


The Governor from "The Walking Dead"

         Ε αμάν πια... Καιρός είναι! Όπως καιρός ήταν στην τρίτη σεζόν. Δεν μπορεί να τραβήξει άλλο, μας έφαγαν 2 από τα 16 επεισόδια της σεζόν. Ένα επεισόδιο για να μας τον δείξουν να αλλάζει και το ακριβώς επόμενο για να μας δείξουν ότι έμεινε ο ίδιος. Ναι το καταλάβαμε η ιστορία επαναλαμβάνετε, εμείς όμως τι φταίμε; Die already...!


* Ααα! Είναι και ο Carl... Αλλά έχετε δίκιο, ποιος νοιάστηκε!

PS. Οι σεναριογράφοι ξέρουν ότι αν σκοτώσουν το Daryl θα διώξουν πάνω από το μισό κοινό τους. Προσωπικά μου αρέσει σαν χαρακτήρας, αλλά θα ήθελα η σειρά να μου δείξει ότι έχει τα @@ (συγχωρήστε με για την έκφραση) να τον σκοτώσει. Προσωπικά θα τους έβγαζα το καπέλο και εννοείται πως θα γραφόταν στην ιστορία μαζί με άλλες σειρές που δεν έκαναν ότι τους έλεγε η τηλεθέαση και οι fans. Αλλά...

Daryl from "The Walking Dead"

                              
                                            Ακολουθήστε μας στο Facebook,
   https://www.facebook.com/pages/Are-you-series/596004293793525?ref=hl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου