Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Νέα και spoilers για όλες τις αγαπημένες μας ξένες σειρές!!



          Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω!! Σας έχω μαζέψει όσα περισσότερα νέα και μικρά spoiler μπορούσα!!!







      Θα ξεκινήσω με τα καλά νέα! Το "American Horror Story" πήρε το πράσινο φως και για τέταρτη σεζόν. Βάλτε τα σατανικά σας μυαλά να σκεφτούν τι ρόλο θα έχει η Jessica Lange στη καινούρια σεζόν!!! Επίσης σήμερα ανακοινώθηκε ότι το κανάλι TBS αγόρασε τη νέα σειρά που γράφει ο Steve Carell με τίτλο "Tribeca", από το όνομα της πρωταγωνίστριας! Θα είναι μια κωμωδία αστυνομικού περιεχομένου (τύπου "Brooklyn nine-nine") για μια ελίτ μονάδα με το όνομα RHCU (Really Heinous Crimes Unit)!!
          Ας συνεχίσουμε με το "Castle" και με μικρά spoiler! Στο  επεισόδιο που θα παιχτεί στις 11 Νοεμβρίου, οι πρωταγωνιστές μας θα μιλήσουν σοβαρά για το αν θα μείνουν μαζί και σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια θα δούμε την ιατροδικαστή της σειράς Lanie(Tamala Jones) να γίνεται το αντικείμενο της εμμονής ενός serial killer. Έτσι έμμεσα θα μάθουμε και σε τι επίπεδο βρίσκεται η σχέση της με τον Esposito(Jon Huertas)!!
          H Khandi Alexander θα εμφανιστεί στο επόμενο επεισόδιο του "Scandal" μέσω flashback(μιας και είναι νεκρή) ως η μητέρα της Olivia(Kerry Washington). Αλλά ποιος ξέρει πια με αυτή τη σειρά, μπορεί τελικά να ζει!!!





               Καλά νέα και για τους φίλους του Damon Wayans Jr., o οποίος εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του "New Girl", και ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα γίνει μόνιμος! Ακούγονται φήμες επίσης ότι μπορεί να υπάρξει και ένα ειδύλλιο ανάμεσα σε αυτόν και τη Cece!!
                Στη καινούρια σεζόν του "Orange is the new black" θα δούμε την Deirdre Lovejoy (The Wire)! Θα αναλάβει το ρόλο της ψυχολόγου στις γυναικείες φυλακές και θα βοηθήσει τις πρωταγωνίστριες μας στις δύσκολες στιγμές τους.
                Το πρώτο crossover ανάμεσα στις σειρές του καναλιού CW, "The Vampire Diaries" και "The Originals" είναι γεγονός! Ο Tyler θα είναι ο πρώτος που θα περάσει από τη μια σειρά στην άλλη, όπως μας ανακοίνωσε και ο ίδιος, στο τελευταίο επεισόδιο του "The Vampire Diaries"!!
                  Η Connie Britton σε συνέντευξή της είπε ότι θα ήθελε να εμφανιστεί στη φετινή σεζόν του "American Horror Story:Coven". Την είχαμε δει στην πρώτη σεζόν σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά δεν επέστρεψε για τη δεύτερη. Μίλησε για συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στο δημιουργό της σειράς και τους ανθρώπους του "Nashville" στο οποίο ήδη πρωταγωνιστεί για να δουν τι μπορούν να κανονίσουν!!Μακάρι!!



              Τέλος ανακοινώθηκε πως το "The Big Bang Theory" και το "Glee"  θα έχουν εορταστικά επεισόδια. Το πρώτο για τις Ευχαριστίες και το δεύτερο για τα Χριστούγεννα. Όσον αφορά το "The Big Bang Theory", η υπόθεση του επεισοδίου(που θα παιχτεί στις 21 Νοεμβρίου) θέλει τον Howard να προσπαθεί να μην περάσει μόνο τις γιορτές με τον πεθερό του και να κανονίζει να μαζευτεί όλη η παρέα και οι οικογένειες στο σπίτι της μητέρας του για Tofurkey Day!! Το "Glee" θα κάνει το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του το Δεκέμβριο!!


                                Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου