Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Special:"The Walking Dead" Spoilers!!





                   Όπως ήδη έχετε καταλάβει από την ποσότητα των άρθρων, είμαι τεράστια fan της σειράς και δεν το κρύβω!! Παρακάτω σας έχω μαζέψει ότι spoiler μπόρεσα να βρω, μικρά ή μεγάλα, και μια συνέντευξη του Norman Reedus-Daryl που περιέχει μια μικρή αποκάλυψη κ.α.

            




            Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το πρώτο spoilerακι, τους τίτλους των επεισοδίων 4-8 και μια μικρή περιγραφή για το καθένα.


  • S04-E04: Indifference(Αδιαφορία)Η αποστολή για τα εφόδια αντιμετωπίζει εμπόδια, και η κατάσταση στις φυλακές χειροτερεύει.
  • S04-E05: Interment(Ταφή)Διάφοροι εχθροί πιέζουν από παντού το Rick και την ομάδα, οι επιζώντες και η φυλακή είναι σε οριακό σημείο
  • S04-E06: Live Bait(Ζωντανό δόλωμα)Τα μέλη της ομάδας αγωνίζονται να βρουν την ανθρωπιά τους, ενώ συνέχεια απειλούνται
  • S04-E07: Dead Weight(Βαρύ φορτίο)Κάτι νέο συμβαίνει σε μια κατασκήνωση έξω από τη φυλακή, η προσθήκη νέων μελών μπορεί να απειλεί την ειρήνη
  • S04-E08: Too Far Gone(Έχει παραπάει-περίπου) Αφού τα πράγματα έχουν αρχίσει να ηρεμούν στη φυλακή, ο Rick και η ομάδα συναντούν επικείμενο κίνδυνο.

Δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά από τα παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Rick θα ζει σίγουρα μέχρι το 8ο επεισόδιο!!!


             Στη συνέχεια σας έχω μια μικρή αλλά πολύ ωραία συνέντευξη του Norman Reedus-Daryl Dixon στην οποία αποκαλύπτει ότι θα υπάρχει μια παρόμοιας έντασης σκηνή στον 4ο κύκλο, με αυτήν από το επεισόδιο του "Game of Thrones", Red Wedding (με τα απίστευτα reaction videos). Για τους ανυπόμονους, μετά το 4ο λεπτό μιλάει για τη σειρά!






  Και τέλος έχω μια ερώτηση... Τι κάνει ο Michael Rooker-Merle Dixon στο set της 4ης σεζόν του "The Walking Dead"? Πήγε να επισκεφθεί τους πρώην συνεργάτες του, θα τον δούμε σε κανένα flashback ή κάτι πιο υποχθόνιο συμβαίνει...!?!?!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου