Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

"Agents of S.H.I.E.L.D."Τα 5 πράγματα που γνωρίζουμε (σίγουρα) μέχρι τώρα! Προσοχή περιέχει spoilers!!



     5. Κάποιες άλλες χώρες/οργανώσεις έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία Tesseract




         Μπορούμε με σιγουριά να πούμε πλέον ότι και άλλες χώρες/οργανώσεις μπορούν να ανιχνεύσουν συσκευές που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους πανίσχυρη τεχνολογία.
Το δεύτερο επεισόδιο μας βοήθησε να το δούμε πιο καθαρά όταν η Περουβιανή Κυβέρνηση δεν νοιάστηκε για τίποτα και επιτέθηκε ευθέως στους πράκτορες της S.H.I.E.L.D. για να αποκτήσει τη συσκευή.Είναι απόλυτα λογικό να μάχονται χώρες/οργανώσεις για κάτι τόσο ισχυρό όσο η  τεχνολογία Tesseract. Το θέμα όμως είναι αν υπάρχει κάποια οργάνωση που να έχει στη κατοχή της κάποια όπλα της Hydra (από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο) ή να γνωρίζει που βρίσκονται κάποιες εγκαταστάσεις της (δεν μπορεί να υπήρχε μόνο μια!). Τέλος αυτό που μας έμαθε το τελευταίο επεισόδιο είναι ότι ακόμα και μια οργάνωση τόσο δυνατή όσο η S.H.I.E.L.D. , μπορεί να γίνει στόχος, και να κλέψουν πράγματα που της ανήκουν.



   4. Η σειρά είναι γυρισμένη χρονικά  μερικές εβδομάδες μετά τα συμβάντα της ταινίας Iron Man 3





                  Το πρώτο επεισόδιο μας δίνει δυο πολύ σημαντικά στοιχεία το Extremis και τις "ανθρώπινες βόμβες", δεν χρειαζόμαστε πολλά περισσότερα για να καταλάβουμε ότι χρονολογικά είναι κάποιες βδομάδες (το πολύ 3-4 μήνες) μετά το Ιron Man 3. Ο Coulson  αναφέρει σε μια σκηνή ότι η συσκευή είναι κάτι πολύ καινούριο και από την ταινία γνωρίζουμε ότι η A.I.M. είναι η μόνη εταιρία που έχει πρόσβαση στο Extremis, αφού η S.H.I.E.L.D. και η κυβέρνηση μαθαίνουν για την ύπαρξη του στο τέλος της ταινίας!


   3. Η ιστορία με την Α.Ι.Μ. δεν έχει τελειώσει ακόμα




          Δεν μάθαμε ποτέ τι έγινε με την Α.Ι.Μ. τελικά στο Iron Man 3 και όλα δείχνουν ότι βρίσκεται πίσω από το Extremis του πρώτου επεισοδίου. Στη σειρά δεν μάθαμε κάτι περισσότερο, παρά μόνο είδαμε μια γιατρό που ανέφερε ότι αυτοί που βρίσκονται από πίσω δεν θέλουν να μαθευτεί τίποτα.Παρ ' ολ' αυτά πρόκειται για μια μεγάλη και σημαντική εταιρία δεν πιστεύω ότι θα την εξαφανίσουν έτσι απλά,κάποια στιγμή θα μάθουμε περισσότερα!


  2. Η οργάνωση The rising tide είναι πολύ μεγαλύτερη απ'όσο μας έδειξαν στην αρχή.





      Μπορεί στην αρχή να φάνηκε ότι η Skye ήταν μόνη της,αλλά στο δεύτερο επεισόδιο μας δείχνει ότι υπάρχουν κ'άλλοι, όταν εκείνη απαντάει σε ένα μήνυμα ότι είναι "μέσα" σε ότι κανονίζεται.Εκτός αυτού δείχνει ότι τράβηξε την προσοχή του Ian Quinn λόγω της δουλειάς της!Αν ήταν μια σημαντική απειλή για τη S.H.I.E.L.D. χωρίς πολλά μέσα, φανταστείτε τι θα μπορούν να κάνουν με έναν άνθρωπο από μέσα  Η λογική λέει ότι θα το αφήσουν για το τέλος της σεζόν και θα φανεί αν θα τους προδώσει η Skye τελικά.


                      1. Ο Coulson έχει πεθάνει...




       Ναι πλέον είμαστε σίγουροι μετά το τελευταίο επεισόδιο...δεν χρειάζονται άλλα hints. Το πιο βασικό ήταν ότι δεν έχουν μνήμη οι μύες του αλλά και ότι στη πρώην προστατευόμενη του φάνηκε σαν κάποιος άλλος. Δεν χρειάζεται ακριβώς να ξέρουμε τι έγινε αν είναι κάτι μαγικό (όπως αναφέρει συνέχεια ο ίδιος για την Ταϊτή) ή απλά είναι κάποιου είδους ρομπότ...Σίγουρα ο Whedon έχει κάτι στο μυαλό του (έναν άσσο στο μανίκι!) και τον κράτησε "ζωντανό", θα μάθουμε σύντομα!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου