Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

The Watcher: "Supernatural" Season 9 Episodes 1-3!!





      Όσος καιρός και αν έχει περάσει, είναι πολύ δύσκολο να βαρεθείς αυτούς τους δυο!!! Σε αυτές τις 8 σεζόν έχουν κάνει τα πάντα-κυριολεκτικά! Η περσινή σεζόν μας άφησε με τους αγγέλους να πέφτουν από τον παράδεισο και το Sam να είναι στα όρια της κατάρρευσης από την υπερπροσπάθεια που είχε καταβάλλει. 
              Το πρώτο επεισόδιο της καινούριας σεζόν μας έβαλε κατευθείαν στο κεφάλι του Sam, μιας και ο ίδιος ήταν σε κώμα, και είδαμε μέσα από τα μάτια του πως πραγματικά βλέπει τους δυο πιο κοντινούς του ανθρώπους, τον Dean και τον Bobby. Ο αδερφός του στο μυαλό του έχει συνδεθεί με κάποιον που θα έκανε τα πάντα για να τον σώσει, ενώ ο Bobby, η πιο βασική πατρική φιγούρα του Sam, του λέει να αφεθεί και πως ήδη έχει κάνει πολλά για όλους τους άλλους. Είναι πια καιρός να κάνει κάτι και για τον ίδιο και να τα αφήσει όλα πίσω.  Η εσωτερική του πάλη είναι πολύ έντονη και συχνά δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει, μέχρι που φτάνει στο τελευταίο βήμα, όταν εμφανίζεται ο ίδιος ο Θάνατος για να πάρει την ψυχή του. Μια από τις πιο αγαπημένες μου φιγούρες σε όλη τη σειρά, παραδέχεται ότι είναι μεγάλη του τιμή να παραλάβει την ψυχή του Sam, ο ίδιος. Μια πολύ όμορφη και γεμάτη ένταση σκηνή!  
            Στη συνέχεια έχουμε τον θνητό Castiel, με σχεδόν όλους τους αγγέλους να τον κυνηγούν και εκείνον να μην ξέρει πως να επιβιώσει! Τα τρία πρώτα επεισόδια μας έβαλαν κατευθείαν στα βαθιά, έχοντας βέβαια πολλές ωραίες κωμικές σκηνές ή έξυπνες ατάκες αλλά... οι μεγάλοι fans της σειράς κρατάνε την αναπνοή τους μέχρι το επεισόδιο που ο Sam θα μάθει για τον άγγελο που βρίσκεται μέσα του! Η σύγκρουση με το Dean θα είναι πολύ μεγάλη (όπως έχουμε ξαναδεί και στο παρελθόν) και αυτή τη φορά ίσως και να μην διορθωθούν τα πράγματα τόσο εύκολα... Αλλά θα περάσουν πολλά επεισόδια σίγουρα μέχρι να γίνει η μεγάλη αποκάλυψη! Πρώτα θα πρέπει να δούμε πως θα δεχτεί ο θνητός Castiel την απόρριψη από τον καλύτερο του φίλο, τη στιγμή που τον έχει πιο πολύ ανάγκη.
             Για μένα όμως, πολύ σημαντική θα είναι και η ιστορία του Crowley. Στο τέλος του προηγούμενου κύκλου είδαμε ότι είχε αρχίσει να γίνεται πιο "μαλακός'' κατά τη διάρκεια του τελετουργικού, που όμως αυτό διακόπηκε. Μας έδωσαν βέβαια οι δημιουργοί να καταλάβουμε ότι θα παίξει ρόλο και ίσως δούμε και μια σημαντική αλλαγή, τώρα που υπάρχει μεγαλύτερος κακός στο προσκήνιο (Abaddon).
         Αυτή η σεζόν ξεκίνησε πολύ δυνατά και έχει πολύ μεγαλύτερη συνοχή από τις προηγούμενες. Ξέρουμε τους ήρωες μας και το πως θα αντιδράσουν (τις περισσότερες φορές) αλλά αυτό που  αγαπάμε είναι που δεν μπορούμε να είμαστε ποτέ πραγματικά σίγουροι για το τι θα γίνει μετά. Αναμένω με αγωνία τα επόμενα επεισόδια και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που η σειρά ξανανέβηκε στο επίπεδο της σεζόν που ήταν και οι δυο δοχεία για το Lucifer και το Michael, της καλύτερης για μένα μέχρι στιγμής!!




:ομόφωνα και για τα τρία επεισόδια!! Ήταν πολύ διασκεδαστικά αλλά ταυτόχρονα έντονα και γεμάτα suspense!! Bravooo!!




                              Ακολουθήστε μας στο Facebook,
                  https://www.facebook.com/pages/Are-you-series/596004293793525

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου