Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

8 "καινούριες" τηλεοπτικές σειρές βασισμένες σε "παλιότερες" ταινίες!





                   Φαίνεται τελευταία οι παραγωγοί έχουν στερέψει από ιδέες και εκτός από το να βγάλουν ότι spin off (μια σειρά βγαλμένη μέσα από κάποια άλλη) τους έρθει στο κεφάλι, αποφάσισαν να γυρίσουν και 8 σειρές βασισμένες σε παλιότερες ταινίες. Τα περισσότερα, εκτός από ένα-δύο, φαίνονται σαν μια προσπάθεια για γρήγορο χρήμα. Ας μην προτρέχω όμως, θα σας αφήσω να κρίνετε μόνοι σας.


  1. "Fargo": Φυσικά και είναι το νούμερο ένα! Είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες και με το cast που μαζέψανε, μιλάμε για μεγάλη επιτυχία. Διαβάστε το παλιότερο post μου και θα καταλάβετε!!
  2. "Rambo": Τον Αύγουστο ανακοινώθηκε ότι ο Sylvester Stallone ετοιμάζει μια σειρά βασισμένη στο χαρακτήρα του και ότι ίσως πρωταγωνιστήσει ο ίδιος.... Στα 67...Δεν περιγράφω άλλο...
  3. "Limitless": Ο Bradley Cooper θα είναι παραγωγός μιας σειράς, που θα είναι βασισμένη στην επιτυχημένη ταινία του 2011 . Με πρωταγωνιστή έναν αποτυχημένο συγγραφέα, που με τη βοήθεια ενός μυστικού φαρμάκου, μπορεί και χρησιμοποιεί το 100% του μυαλού του και γίνεται η τελειότερη εκδοχή του εαυτού του. Η ταινία ήταν ωραία, αλλά πως θα γίνει σαν σειρά?!?
  4. "The Hand that Rocks the Cradle": Το κανάλι ABC θα γυρίσει τη σειρά, βασισμένη στη ταινία που βγήκε το 1992. Με πρωταγωνίστρια μια όμορφη νταντά που καταστρέφει μια οικογένεια για εκδίκηση. Το κανάλι μας έχει αποδείξει ότι αγαπάει πολύ τα θρίλερ και επίσης οτιδήποτε με δυνατές-γυναίκες πρωταγωνίστριες (Pretty Little Liars, Scandal, Grey's Anatomy).
  5. "L.A. Confidential": Ο James Elroy, που έχει γράψει και το ομώνυμο βιβλίο, αποφάσισε να γυρίσει και μια σειρά μετά την πολύ επιτυχημένη ταινία. Αν και υπήρχε πολύ ενδιαφέρον, ακόμα δεν έχει βρει τηλεοπτική στέγη. Μπορώ να πω ότι με το σωστό cast θα το έβλεπα σίγουρα!
  6. "The Money Pit": Βασισμένη στην ομώνυμη κωμωδία του 1986 με τον Tom Hanks, θα είναι η σειρά που γυρίζει το κανάλι NBC. Από πίσω θα βρίσκεται ο σεναριογράφος και παραγωγός του "The Office", Justin Spitzer.
  7. "Outbreak": Για το κανάλι NBC ετοιμάζεται και αυτή η σειρά, βασισμένη στην ταινία του 1995. Θα είναι ένα ιατρικού περιεχομένου θρίλερ, που θα ακολουθεί κάποιους βασικούς χαρακτήρες, στον αγώνα τους να περιορίσουν έναν θανάσιμο ιό, πριν γίνει παγκόσμια επιδημία. Ένα "The Walking Dead" χωρίς zombie δηλαδή!!
  8. "Dominion": Θα είναι βασισμένο στην ταινία του 2010 που είχε σαν πρωταγωνιστή τον Paul Bettany. Χαρακτηρίζεται ως ένα επικό,υπερφυσικό, γεμάτο με δράση, δράμα....Φιουυυ τα είπα όλα? Όχι...! Έχει και αγγέλους και έναν ήρωα και μάχες κτλ. Πανικός δηλαδή!!! 
 Πιστεύετε ότι κάποια από τις παραπάνω θα καταφέρει να γίνει κάτι αξιόλογο??


                               Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου