Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Feels like Christmas!!1 day to "The Walking Dead" premiere!! #Walktober


                  Μια μέρα είναι αυτή θα περάσει που θα πάει....!Το ουσιαστικό πρόβλημα βέβαια είναι ότι μια μέρα είναι για την Αμερική...Εμείς θα χρειαστούμε ένα τριωράκι με τετραωράκι παραπάνω το λιγότερο,για να μπορέσουμε να δούμε το επεισόδιο,αλλά δεν μας πειράζει, το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!


Beautiful people!!

         Ας μπούμε όμως στο θέμα μας,ακολουθεί spoiler,λοιπόν! Βγήκαν οι περιλήψεις για τα 4 πρώτα επεισόδια της καινούρια σεζόν!Απολαύστε:
  • S04E01:30 days without an accident(30 μέρες χωρίς ατύχημα)Η ομάδα είναι πολύ κοντά σε μια ευκαιρία για την ιδανική ζωή στη φυλακή,θα μπορέσουν όμως να κρατήσουν την ανθρωπιά τους μπροστά σε ένα νέο κακό?
  • S04E02:Infected(Μολυσμένοι)Καθώς έρχονται αντιμέτωποι με ένα καινούριο εχθρό,ο Rick και η ομάδα πρέπει να παλέψουν σκληρά για να διατηρήσουν τον τρόπο ζωής που έχουν φτιάξει για τους ίδιους στη φυλακή.
  • S04E03:Isolation(Απομόνωση) Κάποιοι από την ομάδα φεύγουν από τη φυλακή για να ψάξουν για προμήθειες και οι υπόλοιποι μένουν πίσω για να ασχοληθούν με τις πρόσφατες απώλειες.
  • S04E04:Indifference(Αδιαφορία)Η αποστολή για τα εφόδια αντιμετωπίζει εμπόδια, και η κατάσταση στις φυλακές χειροτερεύει.



        Αυτές οι περιλήψεις και ας είναι μικρές λένε πάρα πολλά!!Το μόνο που ελπίζω είναι να αλλάξει η δομή των επεισοδίων λίγο αυτή τη σεζόν,ώστε να μην χρειάζονται τέτοιου είδους γραφήματα!!


Αν βγάλουμε το ροζ κομμάτι,λέει ακριβώς τι
συνέβη πέρσι σε κάθε επεισόδιο...! 

            Αλλά ότι και αν γίνει εμείς δεν μπορούμε να μην δούμε "The Walking Dead" ακόμα και αν τα επεισόδια κάνουν κοιλιά(χαχα)!!Ελπίζω οι περιλήψεις να σας άνοιξαν την όρεξη για την αυριανή πρεμιέρα και μην ξεχνάτε,χαμογελάτε είναι "μεταδοτικό" !!



μουαχαχα!!





P.S.Ποια είναι η άποψη σας για την κομμένη σκηνή της τρίτης σεζόν που βλέπουμε τη Lori σαν zombie?Δείτε την σκηνή και απαντήστε στη ψηφοφορία στη αρχική σελίδα του blog,για το αν έπρεπε να κοπεί ή όχι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου