Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Feels like Christmas!!2 days to "The Walking Dead" premiere!! #Walktober



                   Έχουμε φτάσει τόσο κοντά στη πρεμιέρα της 4ης σεζόν και πιστεύω ότι καλό θα ήταν να μιλήσω για 12 τουλάχιστον πολύ σημαντικές στιγμές, οι οποίες θα μας βοηθήσουν στην πιο ομαλή μετάβαση από τα παλιά στο νέο επεισόδιο!!

            12. Θα μου μείνει αξέχαστη η σκηνή του 2ου κύκλου στη οποία ο Rick και ο Glenn πηγαίνουν να βρουν τον Hershel σε ένα μπαρ και γίνεται μακελειό !Είναι η πρώτη στιγμή που αρχίζουμε να νιώθουμε ότι ίσως να υπάρχει άλλος μεγαλύτερος κίνδυνος,οι άνθρωποι ίσως πιο πολύ από τα zombie.Ο Rick εκείνη τη στιγμή αθετεί το λόγο και κανόνα του "we don't kill the living"...!






            11.Μπορεί να μην φάνηκε πολύ σε σύγκριση με τις υπόλοιπες της 3ης σεζόν αλλά η επιστροφή της Carol(όταν τα zombie τους χώρισαν και ο καθένας έτρεξε να σωθεί) ήταν μια πολύ δυνατή σκηνή, που ολοκληρώνεται με το να μάθει ότι η Lori είναι νεκρή.Πολύ καλή σκηνή!!

            10.Από τη λίστα δεν μπορεί με τίποτα να λείπει η σκηνή της Michonne με τον Governor στο μυστικό του δωμάτιο.Όλη τη σεζόν την περιμέναμε αυτήν την αντιπαράθεση(να το πω ευγενικά) και μας απογείωσε όταν εκτός από το "βρωμόξυλο" που είδαμε σαν bonus η Michonne σκότωσε την κόρη του και τον κάρφωσε με ένα γυαλί στο μάτι!Wow!

            9.Στη συνέχεια έχουμε την σκηνή από την πρώτη σεζόν με το τανκ! Τι μπορεί να πει κανείς,εκεί που όλα φαίνονται να έχουν χαθεί (του έφαγαν και το αλογάκι,κρίμα μωρέ)καταφέρνει να μπει στο τανκ και έχει την πρώτη επαφή με τον Glenn και τους υπόλοιπους!Εντυπωσιακή σκηνή,γεμάτη αδρεναλίνη και ένταση!

            8.Η στιγμή που ο Glenn κέρδισε επάξια τη θέση στους βασικούς πρωταγωνιστές (και μάτσο άντρες του ''Walking Dead") ήταν αναμφίβολα η σκηνή με το τετ-α-τετ με το zombie!Μια εκρηκτική σκηνή που σου κρατούσε την αδρεναλίνη σε τρομερά ψηλά επίπεδα και σε έβαζε σε σκέψεις αν τελικά θα τα καταφέρει!!Το ότι στο τέλος φώναξε βγάζοντας όλο του το συναίσθημα ολοκληρώνοντας την υπερπροσπάθεια του,μας έκανε (κάποιους) να ανατριχιάσουμε!

           7. Όταν γνωρίσαμε τους κρατούμενούς στην τρίτη σεζόν όλοι αυτόματα σκεφτήκαμε ότι θα δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα και θα τραβήξει η ιστορία τους αρκετά.Το θετικό όμως ήταν ότι ο Rick μας εξέπληξε ανοίγοντας το κεφάλι του "αρχηγού' τους στα δυο δίνοντάς του ένα μόνιμο πονοκέφαλο(!) και ο ίδιος κερδίζοντας πολλούς πόντους "βαρβατίλας"!!!







                6.Το θάνατο του Dale μπορώ να πω ότι δεν τον έχω χωνέψει ακόμα καθόλου...Δεν πιστεύω ότι ήταν η ώρα του, αν και ναι με είχε εκνευρίσει λίγο με τις απόψεις του για τον Randall, αλλά έφταιγε απόλυτα ο χαζό-Carl (για να μην πω κάτι παραπάνω) και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό δεν τιμωρήθηκε κιόλας καθόλου....Πφφφ....Τι να πει κανείς...Πιστεύω ότι θα είχε θέση στη 3η σεζόν...

          5.Από την άλλη τον θάνατο του Shane τον ήθελα αλλά δεν τον περίμενα...!Εκεί ήταν που με κράτησε το "Walking Dead", σκοτώνοντας πρωταγωνιστή χωρίς δεύτερη σκέψη!Γι'αυτό και έχει καταφέρει τόσα αυτή η σειρά,με το να μην φοβάται να κάνει τέτοιες τρέλες!Εκτός αυτού ήταν και η πρώτη φορά που είδαμε on camera ότι δεν χρειάζεται να σε δαγκώσουν για να γίνεις zombie...!
          
          4.Από την λίστα δεν θα μπορούσε με τίποτα να λείπει η πρώτη εμφάνιση της Michonne στο τέλος του δεύτερου κύκλου!Μας έκανε να μείνουμε με ανοιχτό το στόμα και να σκεφτούμε ή στη περίπτωση μου να φωνάξουμε κάτι σχετικό με τα "Όχι ρε φίλε","Γιατί μας το κάνεις αυτό και πρέπει τώρα να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο","Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά?" και άλλα τέτοια παρόμοια!

          3.Μη μου πείτε ότι από τη στιγμή που ο Dr. Jenner είπε στο Rick εκείνο το "κάτι" ψιθυριστά δεν θέλατε να μάθετε τι ήταν.Μπορεί να αργήσαμε μια σεζόν να το ακούσουμε αλλά άξιζε!!Η σκηνή που μαθαίνουμε ότι όλοι κουβαλάνε τον ιό είναι εκπληκτική,αλλά και τραγική ταυτόχρονα...!

          2.Ποτέ δεν συμπάθησα τη Lori, προφανώς και το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα και από τα προηγούμενα post αλλά δεν μπορώ να μην νιώσω την απόλυτη στεναχώρια όταν βλέπω την αντίδραση του Rick...Δεν λέω τίποτα άλλο...

          1.Sophia...Τι μπορεί να πει κανείς για τη σκηνή,είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα...Πραγματικά δεν έχω λόγια,απολαύστε την ξανά σε όλο της το μεγαλείο!







                    Ελπίζω να σας άρεσαν και να συμφωνείτε !Αν όμως θεωρείται άλλες σκηνές πιο σημαντικές κτλ ο Daryl και οι φίλοι του έχουν κάτι για σας...!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου