Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

"Quickie": Ιανουάριο επιστρέφουν "Sherlock" και "Girls"





   Επιτέλους έχουμε ημερομηνίες!!Σαν μεγάλη fan και των δυο σειρών περίμενα καιρό να μάθω πότε θα προβληθεί ο νέος κύκλος τους! Και για τις δυο θα είναι ο τρίτος κύκλος και θα κάνουν πρεμιέρα Ιανουάριο! Θα ξεκινήσω με το "Girls" λοιπόν και θα αφήσω τη Lena Dunham να σας πει το πότε!



12/1/14 λοιπόν!



Αξίζει η αναμονή! Η δεύτερη σεζόν του "Girls" ήταν πολύ ιδιαίτερη και προσωπική για την ίδια την Lena Dunham και φάνηκε! Ας πάρουμε όμως και μια γεύση από τα γυρίσματα!

Στη συνέχεια έχουμε το "Sherlock" του οποίου οι σεζόν δεν είναι ποτέ αρκετές. Μπορεί να είναι μεγάλα τα επεισόδια αλλά τι να κάνω είμαι Sher-locked, πως να χορτάσεις μόνο με τρία επεισόδια τη σεζόν!!!! Τώρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι τις 19/1/14 που θα είναι η πρεμιέρα του 3ου κύκλου για να μάθουμε...







... πως ακριβώς κατάφερε να επιζήσει την πτώση... Και φυσικά να τα ακούσει από το Watson!!"The empthy hearse", "The sign of threes" και "The last vow" θα είναι τα ονόματα των τριών επεισοδίων και στο τρίτο θα δούμε πιθανότατα το γάμο του Dr. Watson με τη Mary Morstan (την οποία θα παίζει η Amanda Abbington, η πραγματική σύντροφος του Martin Freeman). Για εσάς που βιάζεστε πολύ και δεν σας πειράζει αν σας χαλάσει την έκπληξη, σας έχω καλά νέα, στο βίντεο αυτό, ο Benedict Cumberbatch αποκαλύπτει πως επέζησε ο Sherlock Holmes! Enjoy!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου