Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

"Prodigy" και "Extant" οι δυο καινούριες σειρές που τα ονόματα των συντελεστών τους είναι βαριά σαν ιστορία!!



              Από τις πολλές- πολλές σειρές που περιμένουμε για τη σεζόν 2013-14 δυο ξεχωρίζουν ιδιαίτερα λόγω των πολλών ονομάτων που έχουν από πίσω τους...
      Το πρώτο είναι το "Extant" μια sci-fi δραματική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί μια αστροναύτης, η οποία μετά από ένα χρόνο στο διάστημα, επιστρέφει σπίτι στην οικογένεια της και προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τον άνδρα και το γιο της ζώντας μια απλή και καθημερινή ζωή. Οι εμπειρίες της όμως στο σπίτι της αλλά και στο διάστημα θα οδηγήσουν σε γεγονότα που τελικά, θα αλλάξουν την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας. Δεν ξέρω πως σας ακούστηκε αλλά ξαναδιαβάστε το τώρα (θα περιμένω!) έχοντας στο μυαλό σας ότι η αστροναύτης θα είναι η Halle Berry και στην παραγωγή ο Steven Spielberg. Εεε καλύτερο αμέσως!! Το CBS έδωσε το πράσινο φως και η σειρά θα παιχτεί το καλοκαίρι του 2014, το εντυπωσιακό είναι ότι έχουν τόση εμπιστοσύνη στη σειρά και θα γυρίσουν και τα 13 επεισόδια μαζί! Ας τους το ευχηθούμε λοιπόν και έχω να πω πως περιμένω να δω πως θα τα πάει η Halle Berry στην τηλεόραση, γιατί έχει πολύ καιρό να ασχοληθεί μιας και η τελευταία της εμφάνιση (δεν μετράει το περσινό Sesame Street) ήταν το 1991 παρακαλώ!

          Η δεύτερη σειρά με την οποία θα ασχοληθούμε δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα μπορέσουμε να τη δούμε αλλά πήρε ήδη και αυτή το πράσινος φως, για να γυρίσει ένα πιλότο στο κανάλι FOX(το πρώτο επεισόδιο δηλαδή). Γιατί όμως είναι σε αυτό το post? Θα σας πω δυο ονόματα: Diablo Cody και Josh Schwartz... Αν δεν σας λένε κάτι θα σας βοηθήσω να καταλάβετε, η πρώτη είναι η σεναριογράφος της ταινίας "Juno" και ο κύριος είναι υπεύθυνος για τα "The O.C." (California teens σύμφωνα με το κανάλι star, έλεος) και "Gossip Girl"... Ενθουσιαστήκατε?Χαίρομαι!!O τίτλος της σειρά λοιπόν θα είναι "Prodigy" και θα έχει σας πρωταγωνίστρια ένα 16χρονο κορίτσι που είναι ιδιοφυΐα και κάνει μαθήματα μόνο στο σπίτι. Αποφασίζει λοιπόν ότι λίγο πριν πάει στο κολέγιο θέλει να βιώσει την εμπειρία του σχολείου. Στην αρχή όλα πάνε καλά μέχρι που αρχίζει να κάνει παρέα με τα "άγρια" παιδιά. Ακούγετε ενδιαφέρον,μένει να δούμε αν θα είναι στα επίπεδα του Juno για να το αγαπήσουμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου